19 Eylül Gaziler Günü

Vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna canlarını ortaya koyan gazilerimiz, milletimizin gönlünde daima özel bir yere sahip olmuştur. Bugün, onların fedakarlıklarını bir kez daha hatırlayarak minnet ve saygıyla anıyoruz. Gazilerimizin emanetine sahip çıkarak, onların kahramanlıklarını gelecek nesillere aktarmak bizler için en önemli görevlerden biridir.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyor; ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaşayan gazilerimize ise sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum.

Gaziler Günü'nü kutluyor, milletimizin birliğinin ve beraberliğinin sonsuza dek devam etmesini diliyorum.

Ecz. Burak Sarıkaya
Erzincan Eczacı Odası Başkanı