30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Bugün, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu zafer, bağımsızlığımızın teminatı olmuş ve ülkemizin kaderini değiştirmiştir.

Türk milletinin vatan sevgisi, bağımsızlık tutkusu ve sarsılmaz iradesi, bu zaferin kazanılmasındaki en önemli unsurlardır. Bizler de Erzincan Eczacı Odası olarak, bu değerleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Saygılarımla,

Türk Eczacıları Birliği