44. Olağan Büyük Kongre Değerlendirmesi

Türk Eczacıları Birliği 44. Olağan Büyük Kongremize Yönetim ve Denetleme Kurullarımız ile tam katılım sağladık. 56. Bölge Erzincan Eczacı Odası Olarak ilk kez katılım sağladığımız olağan Büyük Kongremizde T.E.B. kurulları ve T.E.B. bölge eczacı odaları tarafından yeni kurulan Eczacı Odamız büyük bir coşku ile karşılanmıştır. Gerek şahsen gerek kürsüden heyecanımız ile ortak olan tüm oda başkanlarımıza ve yöneticilerine şahsım ve Erzincan Eczacı Odası adına şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Cumhuriyetimizin 100. Yılında kurulan örgütümüzün gücüne güç katan Erzincan Eczacı Odamız 44. Olağan Büyük Kongremizde delegelerin teveccühü ile seçilen merkez heyetimizin birlik ve beraberlik duygusu ile el ele birliğimizin gücüne güç katacağına inancımız sonsuzdur.

 

Tüm kurullarımız ve üyelerimiz ile önümüzdeki iki yıl boyunca görev alacak merkez heyetimizin arkasında, yanında ve önünde görev almak, destek vermek için hazır olduğumuzu da belirtmek isteriz.

             

İlkelerimiz ile Atatürk’ün izinde, varlığımız ile milletimizin kalbinde, duruşumuzla devletimizin yanında, çoğulcu, tabanını ve mesleğini kucaklayan başarılı meslektaşa kazanımlar sağlayan bir dönem geçirmemiz dileklerimizle.

 

Türk Eczacıları Birliği

56. Bölge Erzincan Eczacı Odası

Yönetim Kurulu Adına

Başkan

Ecz. Burak SARIKAYA

 

29 Kasım 2023 - Okunma Sayısı : 1104