Nevruz Bayramı

Sayın Meslektaşlarım ve Değerli Hemşehrilerim,

Nevruz Bayramı'nın coşkusu ve umuduyla sizlere en içten dileklerimi iletiyorum. Bu özel gün, doğanın uyanışını, yeniden doğuşu ve umudu simgelerken, aynı zamanda bizlere birlik ve beraberliğimizi pekiştirme fırsatı sunmaktadır.

Eczacılar olarak; daima sağlık ve iyilik hizmeti sunma sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. Toplum sağlığını korumak ve geliştirmek adına fedakarca çalışan tüm meslektaşlarıma ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Nevruz Bayramı, barışın, sevginin ve hoşgörünün simgesidir. Bu güzel gün vesilesiyle birlikte daha güçlü ve dayanışma içinde olmayı diliyorum. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir Nevruz geçirmenizi temenni eder, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlara erişmenizi dilerim.

Saygılarımla,

Ecz. Burak SARIKAYA